Välj en sida

Jag tänker närmast på den ”flopp” som blev kring Iphone 5, som nu bevisligen inte existerar. Här får Appleälskare nöja sig med en Iphone 4S som inte var förväntat. Rycktet som gick talade om en Iphone 5.

 

 

Dyrt att vara tyst tillika sprida rykten
Vilket isig inte är märkligt varpå jag undrar varför Apple inte dödade rycktet om den kommande Iphonen. Det har nu bevisats att det kan stå dig dyrt att inte säga något i sammanhang likt dessa. Aktien gick ned efter presentationen av Iphone 5 Iphone 4S och hur sugen man är på att införskaffa den nya telefonen vill jag låta vara osagt.

 

Jag har svårt att förstå mig på företag som i det tysta låter konsumenter spekulera. Det kan som sagt bli förödande när konsumenten väl får reda på att produkten inte alls var enligt förväntningarna. Situationen är dock speciell och jag kan tänka mig att man som producent utav mobiltelefoner inte vill utelämna information om kommande produkt som konkurrenter kan ta del av. Det första som slår mig är om Apple har haft tillräckligt med underlag för att veta konsumenternas önskemål. Var det större skärm som önskades, snabbare eller bättre kamera, eller Siri som ett måste? Något utav det är helt klart.