Välj en sida

Dessutom så blir den av med sitt namn ”Generation Y” och istället heter mitt namn. Vändningen utöver att bloggen hamnar på en annan sajt har flera skäl, men innehållet ska vara det samma mer eller mindre.

 

 

 

 

Blogg har varit ett verktyg för mig att dels utveckla mig själv, lära mig nya saker bland annat att skriva bättre. Det går väl si och så med det då jag kan bli förvånad över hur jag tänkte när jag skrev det där. Men å andra sidan har andra sagt som kan skriva betydligt bättre att det inte går att jämföra hur jag skrev ”då” och hur det ser ut idag.

När jag nu till en början har fått upp ångan för att skriva något så ser jag som vanligt att dn.se mdfl. inte har så mycket väsentligt att skriva om. Det är ju sommar så en analys i politisk fåra lyser med sin frånvaro. Trist. Ingen i klimatpanelen hos DN som jag kan hacka på, men vill ändå slå ett slag eller hänvisa via en länk till Moderna-myter som skriver att klimatalarmisterna tappar stöd.

 

Ekonomi

Som ändock är kärt ämne och nog så viktigt när Grekland möjligtvis går i KK ska det bli spännande att få höra hur det går med lånet som förväntas av  Grekerna att få. Det är svårt att estimera vad man kan förvänta sig, framförallt om det verkligen går i KK och därmed drar med sig Spanien och Portugal. Enligt stresstest som har utförts mot svenska banker så är de känsliga för störningar, vilket gör att fler länder även Sverige kan bli drabbade på ett eller annat sätt.