Välj en sida

Ja, eller rättare sagt så var det entreprenörer som hyllningen var mot och däribland invandrare hyllades som entreprenörer. Här tycker jag att Maud Olofsson har lyckats väl i sin formulering och valt sina ord väl. Må det vara ett trick att få fler röster, men ändock har orden tillsammans rätt klang.

Jag som är mer eller mindre en entreprenör och sedan ung ålder arbetet 9 veckor av de tio som man hade till sommarlov och under vuxen ålder alltid haft ett arbete. Det är isig inte en tillfällighet då jag insåg snabbt att man måste arbeta hårt för att få ett arbete. Det är inget som serveras likt en fin skola eller skjuts till skolan i fina bilar eller bussar. Om man nu ska vara så ofin och kalla invandrarna för en hop människor så måste jag säga att jag många beundras över det engagemang som finns hos många utav just invandrare.

Det är helt enkelt dem som är räddningen för Sverige. De tar de jobb som finns och räds inte att ta tag i saken på egen hand till skillnad från många ungdomar av svenskt ursprung i flera generationer.

 

 

Förverkliga sina drömmar

Vill man komma längre än att sitta i en barack och låta dagarna gå så är den gnista om att förverkliga sina drömmar ovärderliga. Att vissa vågar mer än andra och har kunskapen att från en idé och hårt arbete med stort risktagande ta tag i saken är inget annat än beundransvärt.