Välj en sida

YxskaftHuruvida smart det är, kan man ifrågasätta, likt som mycket annat, men vill vända blicken mot det utspel Jerker Nordlund gör i Aftonbladet. För de som inte har läst eller för den delen uppmärksammat det som publiceras i källan till all kunskap, ”Aftonbladet”. Kan jag meddela att han är Miljöpartist och inte nog med det, andra namn för kommunfullmäktige i Herrljunga kommun.

 

Israel är tydligen enligt honom själv den största terroriststaten av dem alla på denna planet. Huruvida man kan tyda på just det ”planet”, att Israel är terroriststat får han själv vidareutveckla. Men, jag undrar vad det är för ett spektakel Herr Jerker utsätter sig själv för. Vill man basunera ut sin ståndpunkt, ska man verkligen göra det för vilket pris som helst? Jag tycker det är aning plumpt att på ett så påtagligt sätt utrycka sig så burdust och med inkompetent ordval. Kastar vi ljuset mot någon kompetent person i samma fåra, exvis ”Göran Persson” fd. Statsminister nu kallad Godsherre. Tillåta sig själv att utrycka sig på det sättet även om han av ideologiska skäl motsätter sig Israels agerande av det som sker, vad det nu är som sker under dessa sydliga breddgrader. På riktigt det vill säga.

Vi har tidigare i veckan noterat hur Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven stick i stäv, tvingades att gå ut publikt med en pudel och åter publicera en liten ”snutt” där man har tänkt på och lagt märke till vart enda kommatecken. Jag skulle vilja ta det ett steg längre och vända orden till Gustav Fridolin som är något högre uppsatt tillika (farligt kompetent) avlägga en kommentar i ämnet. Retoriken kommer vara slående olik likväl som intressant.

 

Jag ser det hela som straffspark och Aftonbladet har publicerat återigen något som lockar till sig klick. Till och med en länk från mig med ytterligare spridning på Facebook.

 

Godnatt Yxskaft